test

Министарство цивилних послова Босне и Херцеговине је отворило процес јавних консултација о Преднацрту закона о измјенама и допунама Закона о деминирању у Босни и Херцеговини у складу са Правилима за консултације у изради правних прописа у институцијама Босне и Херцеговине.
Сврха доношења Закона о иɜмјенама и допунама Закона о деминирању у Босни и Херцеговини је унапређење процеса деминирања у Босни и Херцеговини, са циљем да се унаприједи животна средина и обезбиједе основни увјети за живот и рад грађана и правних лица, а отклоне ограничења и опасности за живот и здравље људи и имовину, која су присутна у облику заосталих мина из претходног рата.
Процес јавних онлине консултација отворен је у периоду од 27.12.2016. године до 11.01.2017. године и у истом можете учествовати путем странице https://ekonsultacije.gov.ba/.
Позивамо вас да узмете учешће у консултацијама и да слањем коментара, сугестија и приједлога дате допринос изради што квалитетнијих измјена и допуна Закона о деминирању у Босни и Херцеговини.
Осим на страници https://ekonsultacije.gov.ba/, Текст Преднацрта закона о измјенама и допунама Закона о деминирању у Босни и Херцеговини можете видјети на линку http://mcp.gov.ba/javne_konsultacije/Archive.aspx?langTag=bs-BA&template_id=108&pageIndex=1.

Share:

Leave Comment